به گزارش خبرنگار مهر، شهرام کرمی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به نظارتهایی که بر فعالیت دادسراهای استان صورت میگیرد، اظهار کرد: در این راستا به صورت ماهیانه وضعیت عملکرد آنها به شکل آماری مورد بررسی قرار میگیرد.
وی افزود: بررسی آمار شکوائیههای ارسالی به دادسراهای استان، صدور گواهی عدم پیشینه، شعب نامتعارف، پروندههای مسن، بازداشتیها، قرارهای موقوفی تعقیب، ترک و تعلیق تعقیب و … در این نظارتها مورد توجه قرار میگیرد.
دادستان کرمانشاه تصریح کرد: همچنین به منظور ارائه خدمات بهتر کارکنان دادسرا به مردم، برای نیروهای جدید الاستخدام دورههای آموزشی بویژه در بحث آشنایی با خدمات الکترونیک برگزار میشود.
کرمی از راه اندازی سامانه سجل قضائی کشوری در دادسرای کرمانشاه هم خبر داد و گفت: با توجه به تأکیدات دادستان کل کشور مبنی بر ضرورت بررسی آخرین وضعیت پروندههای افراد به ویژه کسانی که تقاضای صدور گواهی عدم سو پیشینه را دارند، با اقدامات انجام شده دسترسی لازم به سامانه سجل قضائی کشوری برای تمام دادستانها و رؤسای دادگاههای عمومی بخش استان کرمانشاه فراهم شده است.
وی ادامه داد: در این سامانه وضعیت پروندههای افراد در سراسر کشور به صورت خلاصه در یک صفحه نمایش داده میشود که این امر صدور گواهی عدم سو پیشینه را برای مرجع قضائی راحت تر و سریعتر خواهد کرد.
به گفته دادستان کرمانشاه راه اندازی این سامانه باعث شده است تا طی یکسال گذشته میانگین مدت پاسخگویی به در خواست صدور گواهی عدم سو پیشینه در استان از ۵۱ ساعت به ۱۳ ساعت کاهش پیدا کند.
کرمی از تکمیل و به روز رسانی بانک اطلاعات مجرمین حرفهای، خطرناک و سابقه دار در استان هم خبر داد و بیان کرد: با توجه به اینکه پایگاه اطلاعاتی قوی میتواند در جلوگیری از وقوع جرم و کنترل مجرمان حرفهای و نیز تصمیمات واحد قضائی در رسیدگی به پروندههای اشخاص تأثیر داشته باشد، بنابراین این بانک اطلاعاتی مورد بروز رسانی قرار گرفت.
وی تاکید کرد: ضرورت دارد، اراذل و اوباش و افرادی که زمینه ارتکاب جرم دارند شناسایی و مورد رصد دستگاه قضائی، انتظامی و نهادهای امنیتی قرار گیرند و باید پیش از وقوع و ارتکاب جرم، مانع اقدامات آنها شد.
دادستان کرمانشاه ادامه داد: تاکنون اطلاعات ۷۲۶ نفر از مجرمین حرفهای، خطرناک و سابقه دار در استان در این بانک اطلاعاتی ثبت شده است.
نظر شما